'PWT Extensions van Perfect Web Team'

Joomla! thema-avond dinsdag 6 februari 2018

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

PWT Extensions van Perfect Web Team

PWT extensionsSander Potjer zal deze avond een presentatie geven over de door zijn Perfect Web Team, onder het label PWT Extensions, uitgebrachte Joomla-extensies. Sander werkt samen met zijn team aan een grote verscheidenheid aan projecten. Kleine sites, maar ook grote websites met heel veel unieke bezoekers, zoals die van NPO 3FM, NPO Radio 1 en NPO Funx. Hiervoor haalt hij graag het maximale uit de Joomla core. Maar soms is er extra functionaliteit nodig of willen we Joomla gebruiksvriendelijker maken voor de eindgebruikers van de websites. Om dit te bereiken heeft hij eigen Joomla extensies ontwikkeld die volledig integreren met Joomla.

Dankzij de feedback van zijn klanten in combinatie met de eigen ervaring bij het implementeren en gebruik van deze extensies in diverse projecten heeft het Perfect Web Team deze doorontwikkeld en verder geperfectioneerd. Afgelopen november zijn PWT SEO, PWT Image en PWT Sitemap gelanceerd en is ACL Manager hernoemd naar PWT ACL.

Tijdens deze avond geeft Sander een tour langs de extensies om te laten zien wat je ermee kan en natuurlijk zal er genoeg tijd om van alles te vragen over deze extensies.